A Grander - Technológia az uszodában

Alapvető információk

A Grander - Technológia természeti energiákkal működik. Ebbéli minőségében arra törekszik, hogy a víz mesterséges egyensúlyát oly módon tartsa fenn, hogy a szükséges vegyszerek (pH- szabályozók, klór, stb.) mennyiségét a lehetséges minimumra csökkenteni lehessen, és ezzel szemben egy természetes biológiai egyensúly elérésére törekedjen.

Minőségi követelmények

Az egyes uszodák a fürdővíz előkészítésének szempontjából rendkívül eltérő módon üzemelnek, ezért feltétlenül szükséges a Grander - tanácsadó megfelelő rendszeranalízise a helyszíni adottságok felméréséhez. A helyszíni szemle során felmérjük a meglévő állapotot a Grander - Technológia bevetése előtt.

A vízelemzés adatai alapján és az egyes uszodák sajátos adottságainak felmérése után határozzuk meg az alkalmazandó készülék(ek) dimenzióit.

Többéves tapasztalatok segítenek abban, hogyan lehet fokozatosan a Grander - Technológiával összehangolni az uszoda rendszerét, hogy hosszútávon ideális megoldás születhessen - ebben részletes tanácsadás és írásos útmutató segíti az üzemeltetőt.

Ebben központi szerepet játszik a pH-érték pontos beállítása, az alkalmazott klórmennyiség csökkentése, valamint a szükséges mennyiségű friss víz biztosítása.

Nyilvános uszodákban természetesen mindenkor be kell tartani a törvényi előírásokat.

Az uszodaüzemeltetők haszna kézenfekvő:

Egyrészt csökkenthetőek a költségek az alkalmazott klór és egyéb vegyszerek mennyiségének redukálása által. Sokkal nagyobb jelentőségű azonban az a szempont, hogy a legtöbb fürdővendég kellemesen meglepődik, és elégedetten távozik, ami által jelentős "imagejavulás" érhető el. A törvényes keretek betartásával, és az optimális készülékek kiválasztása által a siker gyakorlatilag előre be van programozva.

A minőségbeli javulást a fürdővendégek általában az alábbiak alapján érzékelik:

* a víz érzete lágy és selymes
* egyértelműen kevesebb a klór miatt égő, piros szem
* a bőr nem szárad ki annyira
* az érzékeny bőrű emberek esetében akár el is tűnhetnek a viszketési panaszok
* általánosan elmondható, hogy az élénkített vízben fürdött ember frissen és ellazultan érzi magát.

Alkalmazási terület: Privát és nyilvános uszodák

2008. augusztus 8., péntek

Grander hatás


A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.

Hogyan lesz a víz élénkített?

A Grander Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenállóképessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól. A Johann Grander által kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre ható - pozitív tulajdonsága átruházható más vizekre.

* erősebb öntisztulás
* megnövelt oldó hatás
* megváltozott mikrobiológiai viselkedés
* stb.

A Grander Technológia alkalmazásának következményei:

* jobb izű víz
* megnövelt tartósság
* nagyobb vízivási igény
* a vízzel készült ételek ízletesebbek
* növények jobban nőnek
* feltűnően szép virágzás
* mosó- és tisztítószer megtakarítás

Beszélgetés a Grander Technológiáról az M2 Globusz című műsorában.




Prof. Dr. Juri Rachmanin, az Orosz Természettudományos Akadémia elnöke adta át az Orosz Természettudományi Akadémia "Ezüst érdemjelvényét"



A kitüntetés indoklása:

"A Johann Grander - féle módszerrel a víz energiai és információs tulajdonságait javítani tudjuk, ezáltal biológiai szempontból értékesebbé válik. Felfedezése által a víz szerkezetével kapcsolatos új ismeretek a tudomány és az ökonómia világméretű jelentőségű fejlődését eredményezik."

Nincsenek megjegyzések: